Proiecte

Susține terapia unui copil timp de 1 an

Motto: SCOATE-MA DIN LUMEA MEA SA POT ZAMBI SI EU CA TINE!!!

Scopul prezentului proiect este acela de a ajuta copiii cu dizabilitati ce provin din medii defavorizate prin intermediul terapiilor ce sunt destul de costisitoare pentru posibilitatile parintilor.

Daca fiecare dintre dumneavoastra isi ia angajamentul de a sustine terapia unui copil timp de 1 an, vom reusi sa redam zambetele micutilor si sa ii integram in scolile de masa si in societate.

Asociaţia AUTISM SI TERAPII COMPLMENTARE CURTEA DE ARGES , cu sediul in str. Vlad Țepeș nr. 78, organizație Non Profit , înregistrata la judecătoria Curtea de Argeș , prin sentinţa civilă nr. 1247/216/2017 din 18.05.2017 înscrisa in registrul fundațiilor și asiciațiilor avand codul fiscal nr. 37618605 din 22.05.2017, va adduce la cunostinta urmatoarele :

Pentru ca asociatia noastra sa isi poata atinge scopurile si pentru ca sa-si desfasoare activitatile curente are nevoie de sprijinul dumneavoastra. Va reamintim ca sponsorizarile se pot face fara absolut nicio cheltuiala suplimentara din partea dumneavoastra, atat ca persoana fizica cat si ca persoana juridica (societate comerciala).

Orice suma pe care o redirectionati catre noi se deduce din impozitele pe care deja le-ati platit (ca si persoana fizica) sau pe care urmeaza sa le platiti in anul curent (ca si persoana juridica). Orice sponzorizare in bani, care nu va afecteaza in niciun fel bugetul, ii face fericiti pe copiii cu dizabilitati beneficiari ai asociatiei noastre .

Invitam compania dumneavoastra sa ni se alature cauzei noastre de a integra copiii cu dizabilitati din orasul nostru in a se recupera si /sau integra in societate. Asociatia noastra are inscrisi 15 beneficiari cu varste cuprinse intre 3 si 22 ani cu dizabilitati.

Suma necesara terapiei recuperatorii a unui singur beneficiar este de minim 700 lei /luna , ceea ce inseamna ca suma necesara pentru proiectul nostru este de cel putin 10500 lei / luna.

De asemenea, avem in derulare un proiect ce poarta denumirea de “Sustine terapia unui copil timp de 1 an” .

Proiectul se desfasoara in cadrul asociatiei noastre in perioada ianuarie-decembrie 2018 , si are ca scop sustinerea copiilor din medii defavorizate cu venituri foarte mici ai caror parinti nu isi permit nici macar costuri minime ale terapiilor complementare de care copii speciali au atat de mare nevoie .

Pentru a ne fi alaturi in acest proiect este foarte simplu, alegeti unul din beneficiarii proiectului si ii sustineti un anumit numar de sedinte de terapie lunar timp de 1 an.

Se incepe de la un numar de 4 sedinte de terapie/luna ( o sedinta pe saptamana) , si se ajunge la un numar de 40 sedinte de terapie / luna ( 2 ore zilnic ) ; ceea ce inseamna ca puteti dona intre 200 lei si 2000 lei lunar in functie de posibilitatile dvs financiare.

De asemenea pentru a devein partener al acestui proiect se va semna pe langa contractual de parteneriat si un contract de sponsorizare , in care se va specifica beneficiarul ales , iar in fiecare luna veti primi un sumar al activitatii acestuia.

Mentionez ca in proiectul nostru sunt implicati voluntari dar si specialisti si impreuna reusesc sa obtina progresele mult dorite.

In speranta ca scopul asociatiei noastre a reusit s ava starneasca interesul, va rugam sa ne contactati pentru incheierea unui parteneriat sau a unui contract de sponsorizare .

Beneficiile donatorului : redati zambetul pe chipurile celor mici si speciali, deveniti parteneri in cauze nobile, va facem reclama de fiecare data cand avem ocazia.

Ne puteti fi alaturi depunand orice suma , oricat de modica in contul nr. RO92BTRLRONCRT0398095701 deschis la Banca Transilvania-Sucursala Curtea de Arges

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie :

telefon – 0727.868.853

e-mail – autismcurteadearges@yahoo.com