Donează

SI TU POTI AJUTA
DONEAZA PENTRU TERAPIA DE RECUPERARE A COPIILOR CU AUTISM

Cu siguranta ca fiecare dintre noi poate face mai mult, poate fi mai bun, mai generos, mai apropiat de ceilalţi, mai implicat si cu inima deschisa fata de micutii nostrii beneficiari.

Contribuția dumneavoastră ajută la furnizarea de resurse și intervenții  a persoanelor cu autism, oferindu-le posibilitatea, speranța și o viziune pentru viitorul lor.

Puteți dona de cate ori aveti ocazia , sau puteti de asemenea incheia un contract de sponsorizare pentru donatii lunare.

Nu uitati , orice suma conteaza! Viitorul lor este in mainile dumneavoastra.

DONEAZĂ ÎN CONTUL:
RO92.BTRL.RONC.RT03.9809.5701
deschis la Banca Transilvania-Sucursala Curtea de Arges

Voluntariat

fii ambasadorul nostru

Împreună putem face diferența!

Asociația Autism și Terapii Complementare Curtea de Argeș este o organizație mică,dar  cu o viziune mare.

Ne bazăm pe sprijinul voluntarilor de a comunica mesajul nostru de acceptare, de a asista la evenimente, de a ne menține programele și de a colabora îndeaproape cu familiile pe care le deservim.

Asociația noastră acceptă voluntari de toate vârstele să ni se alăture în timpul programelor și evenimentelor noastre. Vă rugăm să verificați calendarul nostru pentru orice evenimente viitoare sau să vă înscrieți la newsletter-ul nostru voluntar.

Deși biroul nostru  este situat  în Curtea de Argeș, lucrăm pe tot parcursul anului cu voluntari din toată țara pentru a găzdui o serie de evenimente și de strângere de fonduri în comunitățile locale. Dacă sunteți interesat să găzduiți un eveniment pentru a crește gradul de conștientizare a autismului în comunitatea locală, vizitați pagina noastră de strângere de fonduri. Vă mulțumim pentru tot sprijinul !

Formular înscriere voluntariat